Dutch Sales Blog

Sales blog van Nederland

Mondzorg op Instagram

2 min read

Hygiëne is een van de belangrijkste bezigheden van de mens. We willen er verzorgd uitzien, dat houdt in douchen, kleding en verantwoording naar andere mensen. Een van deze aspecten is ook mondzorg. Hoe zorg je ervoor dat mensen bijvoorbeeld de risico’s en gevaren van slechte mondzorg tegenkomen. Het is belangrijk om mensen bewust te maken van bepaalde aspecten hierover. Er zal meer gebruik gemaakt moeten worden van marketing. Denk hierbij in dit geval aan social media. Er zijn verschillende social mediakanalen, maar in dit geval past Instagram perfect!

Waarom Instagram?s

Instagram is een onderdeel van social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met anderen, vervolgens liken en deze kan uiteindelijk weer gedeeld worden met anderen. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram. Het dient in dit geval als een hulpdienst. Wanneer je als tandarts in dit geval een foto post van een actie of bepaalde gebeurtenis valt dit sneller op bij mensen. Ze sturen dit door naar mensen en mensen worden er bewust van wat er kan gebeuren. Denk bijvoorbeeld aan roken. Als een tandarts vermeld wat de gevaren zijn en wat voor invloed dit op het gebit heeft, nemen mensen dit over. Denk hierbij aan maatregelen om bijvoorbeeld te gaan stoppen.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als ondersteunende factor voor de bedrijven die live chat willen uitbesteden. Denk hierbij aan het ontnemen van werk wat zorgt voor extra tijd. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over een bepaald onderwerp of mensen triggeren om ook verder te kijken dan de Instagrampagina. Het is dus een extra mogelijkheid die chatkracht creëert voor andere bedrijven. Het levert dus voor alle partijen een win-winsituatie op met alleen maar voordelen hierbij!